Řeznická sada nožů COLD STEEL 20VBSET

Kód: 20VBSET
2 890 Kč 2 388,43 Kč bez DPH
Do týdne
Můžeme doručit do:
16.12.2024
Možnosti doručení

Kuchyňské nože Commercial Series je série továrně vyráběných kuchyňských nožů, které navrhl president firmy Cold Steel - Lynn C. Thompson. Nože, s extrémně leštěnou čepelí mají sloužit k práci od jatek a řezníků, komerčních kuchyní a kuchařů až po lovce a rybáře nebo domácí kuchyni.  

Detailní informace

Detailní popis produktu

20VCBZ - 10" Šéfkuchařský nůž,

20VBKZ - Řeznický nůž,

20VBSKZ - Velký stahovací nůž,

20VBCFZ - Pružný prohnutý vykosťovací nůž

ocel: 4116SS
Materiál rukojeti: Long Kray-Ex™

 

Šéfkuchařské nože jsou určené pro krájení a plátkování masa, ryb, ovoce a zeleniny. Jsou větší, těžší a lépe sedí při krájení na špičce. Jsou obecněpro univerzální použití. Řeznický nůž k bourání, porcování a vykrajování masa. Velký řeznický stahovací nůž, tvar čepele nože je vhodná pro snadné stahování zvěře. Pružný prohnutý vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.

 Čepele nožů jsou vyrobeny z německé oceli 4116. Tato ocel je nerezová a snadno se brusem obnovuje ostří. Rukojeť má vyrobenou ze dvou materiálů. Podkladovou část rukojeti tvoří pevnostní polypropylen, který dodává noži tvar a výborné pevnostní vlastnosti a povrch je potažen měkkým a pružným umělým polymerem s označením Kray-Ex, aby rukojeť neklouzala. Jak se správně chovat k noži na maso? Nože umývejte vždy ručně. Horká voda a vodní pára z myčky nožům škodí. Po použití je umyjte pod tekoucí vodu a otřete. Nenechávejte je mokré. Vždy nože ukládejte do stojanů nebo pouzder. Do stojanu je zasouvejte ostřím nahoru, aby se netupily. Nikdy nože nevkládejte volně do zásuvky s ostatními noži nebo jiným kovovým náčiním. Vždy při práci používejte prkénka z měkkých materiálů, jako je dřevo nebo plast. Porcelánové talíře, sklo nebo umělý či přírodní kámen jsou nevhodné. Pravidelně musíte nože brousit, tupé nože mohou být nebezpečné. Nože můžete naostřit ocílkou, ostřičem na nože, nebo použít brusný kámen. Po použití brusného kamene je potřeba ostří srovnat na koženém pásu, čí ocílkou. Ideální je využít alespoň jednou do roka služby profesionálního brusiče.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: