Kuchyňské nože Mikov
Nejprodávanější

Kvalitní čepel s logem Mikov je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 1.4116 (440A) o tvrdosti 55 – 58 HRc s vysokou řezivostí a otěruvzdorností osvědčenou pro výrobu řeznických a...

Vhodný pro krájení bylinek, zeleniny a porcování masa, ale zejména je vhodný pro rychlé krájení kolíbáním, kdy se přední část ostří stále dotýká krájecí plochy.

Vyřezávací, nakrajovací nůž je vybaven čepelí z vysoce kvalitní nerezové oceli 425. Střenka nože je vyrobena z brazilského palisandrového dřeva.

Nůž Lux Profi umožňuje pohodlné krájení a vykoštování a porcování masa, odřezávání tučného masa a šlach. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli T5M0V (AISI...

Porcovací nůž 307-NH-15 je na krájení bylinek či zeleniny, na porcování a vykosťování masa, na odřezávání šlach a tučných částí masa. Kvalitní čepel s logem Mikov je vyrobena z...

Souprava řeznických nožů s ocílkou je výborná pomůcka pro profesionály i hobby uživatele. Kufřík ocení zejména ti, kteří často pracují na různých místech. Slouží k přenášení a...

Výhodná sada Mikov 69-5/ LUX PROFI sestává ze 4 kvalitních řeznických nožů a ocílky v dřevěném špalku

Díky zubatému ostří umožňuje snadno a rychle rozkrájet chleba nebo rozpůlit rohlík.

Nůž vyroben z kvalitní nerezové čepele a odolné plastové střenky, která má ergonomický tvar pro pohodlný a bezpečný úchyt všemi prsty.

Nůž 321-ND-18 LUX/VYREZ je vyřezávací, nakrajovací univerzální kuchyňský nůž pro jakékoliv použití a v kuchyni patří mezi nejpoužívanější nůž. Střenka je vyrobena z brazilského...

Kvalitní čepel vyrobena z martenzitické korozivzdorné oceli DIN 1.4116 je zasazena do dřevěného držadla. Držadlo je ergonomické a je navrženo tak, aby umožnil pohodlnou...
Chceme-li nabízet komplexní nabídku v oblasti nožů, bylo by chybou opomenout ty kuchyňské. Filetovací, steakové, nože na zeleninu a ovoce, škrabky, nebo přímo profesionální řeznické sety. Zkrátka ideální příležitost jak spojit příjemné s užitečným a vybavit si domácnost, nebo koupit praktický, ale užitečný dárek.